Werkvoorbereider Service en Kleinbouw

Functie inhoud
Als werkvoorbereider service & kleinbouw vind je het leuk om met een gedreven team kleinschalige projecten voor te bereiden. Je werkt veelal aan bouwteamprojecten op het gebied van renovatie-, verbouw-, en nieuwbouw, met een omvang van maximaal 1 miljoen euro. Onze opdrachtgevers zijn onder andere industriële organisaties, woningcorporaties en overheidsinstanties.

Je stelt samen met het team projectplannen op waarbij je rekening houdt met de (kosten)aspecten t.a.v. kwaliteit, arbo en milieu. Je maakt en bewaakt planningen en budgetten op het gebied van personeel, materieel en onderaannemerskosten en je draagt mogelijke alternatieve constructies, werkmethoden en overeenkomsten aan.

Verder heb je commercieel inzicht en weet je op de juiste manier met opdrachtgevers, leveranciers en andere stakeholders te onderhandelen en te communiceren.

 

Functie-eisen
Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en hebt een afgeronde relevante opleiding. Je werkt graag samen met anderen en anderen werken graag samen met jou. Vanzelfsprekend en niet onbelangrijk, je werkt als werkvoorbereider zeer nauwkeurig. Je weet het team op een positieve manier te versterken en je kunt ook prima uit de voeten met de digitale toepassingen binnen het werkgebied.

 

Wij bieden een aantrekkelijke en veelzijdige functie in een groeiende organisatie, met een goed salariëring en secundaire voorwaarden. Daarnaast bieden we ook opleidingen en trainingen aan om je talent te verscherpen.

De standplaats zal het kantoor in Winterswijk worden.

 

Interesse?
Stuur je sollicitatiebrief inclusief een CV naar: j.hegeman@bussmanbouw.nl.

Wil je meer informatie over deze functie of wil je solliciteren, neem dan contact op met de heer Jelle Hegeman via telefoonnummer 0543-512170 of mail j.hegeman@bussmanbouw.nl.

Contactgegevens

Aannemersbedrijf Bussman Winterswijk B.V.‎
Snelliusstraat 10
7102 ED Winterswijk
0543-512170‎
info@bussmanbouw.nl
www.bussmanbouw.nl