Werkvoorbereider

Functie inhoud
Als werkvoorbereider vind je het fantastisch om met een gedreven team prachtige  projecten voor te bereiden. De variërende grootte van werken zorgen ervoor dat je soms één groot project draait en soms diverse kleinere tegelijkertijd. Het controleren van het bestek op (kosten) aspecten t.a.v. kwaliteit, arbo en milieu, aandragen van mogelijke alternatieve constructies, werkmethoden en overeenkomsten is een voorbeeld van jouw takenpakket. Je weet onderhandelingen met onderaannemers en leveranciers met een commerciële flair te voeren zonder de continuïteit van waardevolle samenwerkingen onder druk te zetten.

 

Functie-eisen
Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt een afgeronde relevante opleiding. Tevens heb je  enige jaren aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie. Je werkt graag samen met anderen en anderen werken graag met jou. Vanzelfsprekend en niet onbelangrijk, je werkt als werkvoorbereider zeer nauwkeurig. Je weet het team op een positieve manier te versterken en je kunt ook prima uit de voeten met de digitale toepassingen binnen het werkgebied.

 

Wij bieden een aantrekkelijke en veelzijdige functie in een groeiende organisatie, met een goed salariëring en secundaire voorwaarden. Daarnaast bieden we ook opleidingen en trainingen aan om je talent te verscherpen.

De standplaats zal het kantoor in Winterswijk worden.

 

Interesse?
Stuur je sollicitatiebrief inclusief een CV naar: j.hegeman@bussmanbouw.nl.

Wil je meer informatie over deze functie of wil je solliciteren, neem dan contact op met de heer Jelle Hegeman via telefoonnummer 0543-512170 of mail j.hegeman@bussmanbouw.nl.

Contactgegevens

Aannemersbedrijf Bussman Winterswijk B.V.‎
Snelliusstraat 10
7102 ED Winterswijk
0543-512170‎
info@bussmanbouw.nl
www.bussmanbouw.nl