Uitvoerder

Functie inhoud
Als uitvoerder ken je de talenten van het personeel en weet de kwaliteiten van de timmerlieden en metselaar goed in te zetten. Jij zorgt ervoor dat op het juiste tijdstip de benodigde materialen op de bouw aanwezig zijn. Je bewaakt de planning en controleert de werken, je houdt daarbij oog voor de geldende eisen op basis van kwaliteit, planning en begroting, maar ook de  wensen van opdrachtgevers. Je hebt intern contact met de werkvoorbereiders en de projectleider. Je bent het gezicht van WBC op de bouw en spreek je met onderaannemers, leveranciers, opdrachtgever én eindgebruikers.

 

Functie-eisen
Je beschikt over MBO+  werk- en denkniveau en hebt een afgeronde relevante opleiding en de kennis van de geldende Arbo- en milieuvoorschriften. Tevens heb je  enige jaren aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie. Je werkt graag samen met anderen en anderen werken graag met jou samen. Vanzelfsprekend en niet onbelangrijk, je hebt de kwaliteiten van een coachend leidinggevende.  Je weet het team op een positieve manier te versterken en je kunt ook prima uit de voeten met de digitale toepassingen binnen het werkgebied.

 

Wij bieden een aantrekkelijke en veelzijdige functie in een groeiende organisatie, met een goed salariëring en secundaire voorwaarden. Daarnaast bieden we ook opleidingen en trainingen aan om je talent te verscherpen.

De standplaats zal het kantoor in Winterswijk worden.

 

Interesse?
Stuur je sollicitatiebrief inclusief een CV naar: j.hegeman@bussmanbouw.nl.

Wil je meer informatie over deze functie of wil je solliciteren, neem dan contact op met de heer Jelle Hegeman via telefoonnummer 0543-512170 of mail j.hegeman@bussmanbouw.nl.

Contactgegevens

Aannemersbedrijf Bussman Winterswijk B.V.‎
Snelliusstraat 10
7102 ED Winterswijk
0543-512170‎
info@bussmanbouw.nl
www.bussmanbouw.nl