Traineeship

Functie inhoud
Als Trainee zal je op verschillende afdelingen meelopen. In 1,5 jaar doorloop je diverse afdelingen binnen ons kantoor, van calculatie tot werkvoorbereiding en op de bouw kun je meelopen in de uitvoering. Ook zal er een afwisselingen zijn tussen Duitse en Nederlandse projecten. Hiermee leer je de organisatie goed kennen. Je krijgt inzicht in de bedrijfsvoering en doet ervaring op in het managen van projecten. Gedurende het traineeship word je goed begeleid en zijn er regelmatige evaluatiegesprekken om ervoor te zorgen dat je op de juiste plek zit.

 

Functie-eisen
·    Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt een afgeronde opleiding richting      bouwkunde of  vergelijkbaar.
·     0 – 2 jaar werkervaring
·    Je hebt ambitie en energie
·    Je kunt je flexibel opstellen
·    Je weet het team op een positieve manier te versterken
·    Je ziet je collega’s als hét middel om een project te doen

 

Wij bieden een aantrekkelijke en veelzijdige functie in een groeiende organisatie, met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Binnen de functie zijn er doorgroei mogelijkheden en is er voldoende ondersteuning, daarnaast bieden we ook opleidingsmogelijkheden aan om je verder te ontwikkelen.

De standplaats zal het kantoor in Winterswijk worden.

 

Interesse?
Stuur je sollicitatiebrief inclusief een CV naar: j.hegeman@bussmanbouw.nl.

Wil je meer informatie over deze functie of wil je solliciteren, neem dan contact op met de heer Jelle Hegeman via telefoonnummer 0543-512170 of mail j.hegeman@bussmanbouw.nl.

Contactgegevens

Aannemersbedrijf Bussman Winterswijk B.V.‎
Snelliusstraat 10
7102 ED Winterswijk
0543-512170‎
info@bussmanbouw.nl
www.bussmanbouw.nl