Projectleider

Functie inhoud
Een projectleider van Bussman is een sturende en coachende kracht die in samenwerking met de andere collega’s het project in goede banen leidt. Je bent verantwoordelijk voor de totale realisatie op niveau van  uitvoering, kwaliteit, veiligheid, gezondheid, milieu alsook naar budget.

 

Functie-eisen
Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt een afgeronde relevante opleiding. Tevens heb je meerdere jaren aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie. Je werkt graag samen met anderen en anderen werken graag met jou. Vanzelfsprekend en niet onbelangrijk, je werkt als projectleider zeer nauwkeurig. Je weet het team op een positieve manier te versterken en kent de kwaliteiten van je projectmedewerkers.

 

Wij bieden een aantrekkelijke en veelzijdige functie in een groeiende organisatie, met een goed salariëring en secundaire voorwaarden. Daarnaast bieden we ook opleidingen en trainingen aan om je talent te verscherpen.

De standplaats zal het kantoor in Winterswijk worden.

 

Interesse?
Stuur je sollicitatiebrief inclusief een CV naar: j.hegeman@bussmanbouw.nl.

Wil je meer informatie over deze functie of wil je solliciteren, neem dan contact op met de heer Jelle Hegeman via telefoonnummer 0543-512170 of mail j.hegeman@bussmanbouw.nl.

Contactgegevens

Aannemersbedrijf Bussman Winterswijk B.V.‎
Snelliusstraat 10
7102 ED Winterswijk
0543-512170‎
info@bussmanbouw.nl
www.bussmanbouw.nl