Wie zijn wij
Gerealiseerde projecten
Nieuws / Actueel / Vacatures
Contact

NIEUWS


Persbericht 27 oktober 2017
Directiewijziging WBC Bouwgroep, HB Bau GmbH, Aannemersbedrijf Bussman en Toolsrent.
 

Na ruim vijf jaar heeft Danny Bussman, mededirecteur van WBC Bouwgroep, Aannemersbedrijf Bussman, HB Bau GmbH en Toolsrent, besloten zijn ambities te volgen. Hij doet zijn aandelen over aan mededirecteur Henry Hegeman. Hegeman wordt 100 procent aandeelhouder en blijft directeur van de bedrijven. De bedrijfsvoering blijft verder ongewijzigd.
 
Vanaf 2012 bestaat de directie uit Danny Bussman en Henry Hegeman. Danny: “Inmiddels heb ik ruim 20 jaar werkervaring opgedaan bij deze bedrijven en wil deze kennis gaan inzetten als zelfstandig consultant bij directievoering en projectbegeleiding in de bouw en andere branches. Dit is in goed overleg met mededirecteur Hegeman gegaan.” Vanuit het netwerk en de potentiële opdrachtgevers blijven de bedrijven wel in beeld. “Ik blijf ambassadeur van de bedrijven die ik al heel veel jaren een warm hart toedraag”, aldus Bussman.
 
Toekomstproof
Henry Hegeman wil zich als directeur samen met het huidige management de komende jaren verder inzetten om het bedrijf toekomstproof te maken. Henry: “Natuurlijk vind ik het jammer dat Danny de directie gaat verlaten, maar begrijp zijn keuze om een nieuwe weg in te gaan. Aan mij de taak om te zorgen dat de bedrijven gezond blijven en in de toekomst klaar zijn voor de volgende generatie.” De bedrijven zijn niet alleen werkzaam in de Achterhoek, maar in heel Nederland en ook in Duitsland. “We hebben veel vaste opdrachtgevers die we blijven koesteren. Daarnaast gaan we het netwerk uitbreiden in met name Duitsland. De filosofie ‘perfecte kwaliteit om in te wonen en te werken’ blijft daarbij overeind staan”, vertelt Hegeman.
 
Veelzijdigheid bedrijven
WBC Bouwgroep is gevestigd in Winterswijk en heeft een nevenvestiging in Nijmegen. Het bedrijf is in heel Nederland werkzaam in de utiliteit, restauratie en woningbouw. Aannemersbedrijf Bussman BV is gevestigd in Winterswijk. Het bedrijf is voornamelijk regionaal werkzaam en voert projecten uit op het gebied van utiliteitsbouw, particuliere en projectmatige woningbouw. Het Duitse bedrijf HB Bau GmbH is gevestigd in Vechta en werkzaam in de utiliteits- en woningbouwsector in West Duitsland. Toolsrent BV is in Winterswijk gevestigd en is verhuurbedrijf voor diverse materialen en gereedschappen.

 Einde persbericht


Werken bij   

Een goede baan betekent plezier in je werk. Voorwaarden hiervoor zijn een goede werksfeer en elke dag een nieuwe uitdaging. Dit is bij Bussman aan de orde van de dag. Medewerkers geven aan dat ze zich thuis voelen bij ons en trots zijn op hun bedrijf.

Groei- en ontwikkelingskansen

Medewerkers bieden wij groei- en ontwikkelingskansen. Ook jonge mensen die na hun opleiding geen baan kunnen vinden bieden wij graag mogelijkheden om zich binnen ons bedrijf te ontplooien. Naast het bouwen aan uitdagende projecten, bouw je dus ook aan je eigen toekomst!

Stage of afstuderen

Wil je stage lopen binnen ons bouwbedrijf of afstuderen? Dan ben je van harte welkom. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jelle Hegeman via j.hegeman@bussmanbouw.nl

Vacatures:

Vacature Trainee m/v:

Bussman is een jong en groeiend bedrijf met een informele sfeer. Vanuit Winterswijk zijn we vooral werkzaam in Nederland op verschillende vakgebieden, waardoor je een grote diversiteit aan projecten zult ervaren. Wij besteden we veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers. 

Functie inhoud
Als Trainee zal je op verschillende afdelingen meelopen. In 1,5 jaar doorloop je diverse afdelingen binnen ons kantoor, van calculatie tot werkvoorbereiding en op de bouw kun je meelopen in de uitvoering. Ook zal er een afwisselingen zijn tussen Duitse en Nederlandse projecten. Hiermee leer je de organisatie goed kennen. Je krijgt inzicht in de bedrijfsvoering en doet ervaring op in het managen van projecten. Gedurende het traineeship word je goed begeleid en zijn er regelmatige evaluatiegesprekken om ervoor te zorgen dat je op de juiste plek zit.

Functie-eisen
·    Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt een afgeronde opleiding richting      bouwkunde of  vergelijkbaar.
·     0 – 2 jaar werkervaring
·    Je hebt ambitie en energie
·    Je kunt je flexibel opstellen
·    Je weet het team op een positieve manier te versterken
·    Je ziet je collega's als hét middel om een project te doen 

Wij bieden een aantrekkelijke en veelzijdige functie in een groeiende organisatie, met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Binnen de functie zijn er doorgroei mogelijkheden en is er voldoende ondersteuning, daarnaast bieden we ook opleidingsmogelijkheden aan om je verder te ontwikkelen.
De standplaats zal het kantoor in Winterswijk worden.


Interesse?
Stuur je sollicitatiebrief inclusief een CV naar:
Wil je meer informatie over deze functie of wil je solliciteren, neem dan contact op met de heer Jelle Hegeman; telefoonnummer 0543-512170 mail:  j.hegeman@bussmanbouw.nl 

 

Open sollicitatie

Wij komen altijd graag in contact met goed gekwalificeerde en gemotiveerde mensen. Dus heb je opleidingen in de branche gevolgd en vind je het leuk om bij Aannemersbedrijf Bussman te komen werken, laat het ons dan weten. Stuur ons een open sollicitatiebrief met je Curriculum Vitae aan j.hegeman@bussmanbouw.nl

Laatste Tweets

 home   contact   sitemap   video