Wie zijn wij
Gerealiseerde projecten
Actueel / Vacatures
Contact

NIEUWS

 

Werken bij   

Een goede baan betekent plezier in je werk. Voorwaarden hiervoor zijn een goede werksfeer en elke dag een nieuwe uitdaging. Dit is bij Bussman aan de orde van de dag. Medewerkers geven aan dat ze zich thuis voelen bij ons en trots zijn op hun bedrijf.

Groei- en ontwikkelingskansen

Medewerkers bieden wij groei- en ontwikkelingskansen. Ook jonge mensen die na hun opleiding geen baan kunnen vinden bieden wij graag mogelijkheden om zich binnen ons bedrijf te ontplooien. Naast het bouwen aan uitdagende projecten, bouw je dus ook aan je eigen toekomst!

Stage of afstuderen

Wil je stage lopen binnen ons bouwbedrijf of afstuderen? Dan ben je van harte welkom. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jelle Hegeman via j.hegeman@bussmanbouw.nl

Vacatures:

Vacature Metselaar:

Functie inhoud
Als allround metselaar bij Bussman handel je kwaliteitsbewust en denk je actief mee in oplossingen en werkwijzen. Je communiceert actief met de uitvoerder van het project en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed uit de voeten. De werkzaamheden zijn zeer divers net als de bouwprojecten waar je aan werkt.

Functie-eisen
Je beschikt over MBO werk- en denkniveau, hebt aantoonbare werkervaring en bent in het bezit van het diploma metselaar niveau 2 of 3. Een VCA-basis certificaat heb je al of ben je bereid te gaan behalen.

Wij bieden een aantrekkelijke en veelzijdige functie in een groeiende organisatie, met een goed salariëring en secundaire voorwaarden. Daarnaast bieden we ook opleidingen en trainingen aan om je talent te verscherpen.

De standplaats zal het kantoor in Winterswijk worden.
 

Vacature Timmerman:

Functie inhoud
Een allround timmerman bij Bussman is iemand met passie voor het vak. Binnen Bussman heb je als timmerman een divers pakket aan werkzaamheden en taken. Zowel constructief als aftimmerwerkzaamheden op diverse bouwlocaties, maar ook op de werkplaats. Je bent praktisch gericht, bent secuur in je maatvoering en kunt je vinden in het profiel van 'rechterhand' van de uitvoerder.

Functie-eisen
Je beschikt over MBO werk- en denkniveau, hebt aantoonbare werkervaring en bent in het bezit van het diploma timmerman niveau 2 of 3. Een VCA-basis certificaat heb je al of ben je bereid te gaan behalen.

Wij bieden een aantrekkelijke en veelzijdige functie in een groeiende organisatie, met een goed salariëring en secundaire voorwaarden. Daarnaast bieden we ook opleidingen en trainingen aan om je talent te verscherpen.

De standplaats zal het kantoor in Winterswijk worden.
 

Vacature Uitvoerder:

Functie inhoud
Als uitvoerder ken je de talenten van het personeel en weet de kwaliteiten van de timmerlieden en metselaar goed in te zetten. Jij zorgt ervoor dat op het juiste tijdstip de benodigde materialen op de bouw aanwezig zijn. Je bewaakt de planning en controleert de werken, je houdt daarbij oog voor de geldende eisen op basis van kwaliteit, planning en begroting, maar ook de  wensen van opdrachtgevers. Je hebt intern contact met de werkvoorbereiders en de projectleider. Je bent het gezicht van WBC op de bouw en spreek je met onderaannemers, leveranciers, opdrachtgever én eindgebruikers.

Functie-eisen
Je beschikt over MBO+  werk- en denkniveau en hebt een afgeronde relevante opleiding en de kennis van de geldende Arbo- en milieuvoorschriften. Tevens heb je  enige jaren aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie. Je werkt graag samen met anderen en anderen werken graag met jou samen. Vanzelfsprekend en niet onbelangrijk, je hebt de kwaliteiten van een coachend leidinggevende.  Je weet het team op een positieve manier te versterken en je kunt ook prima uit de voeten met de digitale toepassingen binnen het werkgebied.

Wij bieden een aantrekkelijke en veelzijdige functie in een groeiende organisatie, met een goed salariëring en secundaire voorwaarden. Daarnaast bieden we ook opleidingen en trainingen aan om je talent te verscherpen.

De standplaats zal het kantoor in Winterswijk worden.
 

Vacature Werkvoorbereider

Functie inhoud
Als werkvoorbereider vind je het fantastisch om met een gedreven team prachtige  projecten voor te bereiden. De variërende grootte van werken zorgen ervoor dat je soms één groot project draait en soms diverse kleinere tegelijkertijd. Het controleren van het bestek op (kosten) aspecten t.a.v. kwaliteit, arbo en milieu, aandragen van mogelijke alternatieve constructies, werkmethoden en overeenkomsten is een voorbeeld van jouw takenpakket. Je weet onderhandelingen met onderaannemers en leveranciers met een commerciële flair te voeren zonder de continuïteit van waardevolle samenwerkingen onder druk te zetten. 

Functie-eisen
Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt een afgeronde relevante opleiding. Tevens heb je  enige jaren aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie. Je werkt graag samen met anderen en anderen werken graag met jou. Vanzelfsprekend en niet onbelangrijk, je werkt als werkvoorbereider zeer nauwkeurig. Je weet het team op een positieve manier te versterken en je kunt ook prima uit de voeten met de digitale toepassingen binnen het werkgebied.

Wij bieden een aantrekkelijke en veelzijdige functie in een groeiende organisatie, met een goed salariëring en secundaire voorwaarden. Daarnaast bieden we ook opleidingen en trainingen aan om je talent te verscherpen.


De standplaats zal het kantoor in Winterswijk worden.
 

Vacature Projectleider

Functie inhoud
Een projectleider van Bussman is een sturende en coachende kracht die in samenwerking met de andere collega’s het project in goede banen leidt. Je bent verantwoordelijk voor de totale realisatie op niveau van  uitvoering, kwaliteit, veiligheid, gezondheid, milieu alsook naar budget.

Functie-eisen
Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt een afgeronde relevante opleiding. Tevens heb je meerdere jaren aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie. Je werkt graag samen met anderen en anderen werken graag met jou. Vanzelfsprekend en niet onbelangrijk, je werkt als projectleider zeer nauwkeurig. Je weet het team op een positieve manier te versterken en kent de kwaliteiten van je projectmedewerkers.

Wij bieden een aantrekkelijke en veelzijdige functie in een groeiende organisatie, met een goed salariëring en secundaire voorwaarden. Daarnaast bieden we ook opleidingen en trainingen aan om je talent te verscherpen.


De standplaats zal het kantoor in Winterswijk worden.
 

Vacature Trainee m/v:

Bussman is een jong en groeiend bedrijf met een informele sfeer. Vanuit Winterswijk zijn we vooral werkzaam in Nederland op verschillende vakgebieden, waardoor je een grote diversiteit aan projecten zult ervaren. Wij besteden we veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers. 

Functie inhoud
Als Trainee zal je op verschillende afdelingen meelopen. In 1,5 jaar doorloop je diverse afdelingen binnen ons kantoor, van calculatie tot werkvoorbereiding en op de bouw kun je meelopen in de uitvoering. Ook zal er een afwisselingen zijn tussen Duitse en Nederlandse projecten. Hiermee leer je de organisatie goed kennen. Je krijgt inzicht in de bedrijfsvoering en doet ervaring op in het managen van projecten. Gedurende het traineeship word je goed begeleid en zijn er regelmatige evaluatiegesprekken om ervoor te zorgen dat je op de juiste plek zit.

Functie-eisen
·    Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt een afgeronde opleiding richting      bouwkunde of  vergelijkbaar.
·     0 – 2 jaar werkervaring
·    Je hebt ambitie en energie
·    Je kunt je flexibel opstellen
·    Je weet het team op een positieve manier te versterken
·    Je ziet je collega's als hét middel om een project te doen 

Wij bieden een aantrekkelijke en veelzijdige functie in een groeiende organisatie, met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Binnen de functie zijn er doorgroei mogelijkheden en is er voldoende ondersteuning, daarnaast bieden we ook opleidingsmogelijkheden aan om je verder te ontwikkelen.
De standplaats zal het kantoor in Winterswijk worden.


Interesse?
Stuur je sollicitatiebrief inclusief een CV naar:
Wil je meer informatie over deze functie of wil je solliciteren, neem dan contact op met de heer Jelle Hegeman; telefoonnummer 0543-512170 mail:  j.hegeman@bussmanbouw.nl 

 

Open sollicitatie

Wij komen altijd graag in contact met goed gekwalificeerde en gemotiveerde mensen. Dus heb je opleidingen in de branche gevolgd en vind je het leuk om bij Aannemersbedrijf Bussman te komen werken, laat het ons dan weten. Stuur ons een open sollicitatiebrief met je Curriculum Vitae aan j.hegeman@bussmanbouw.nl

Laatste Tweets

 home   contact   sitemap   video