Wie zijn wij
Gerealiseerde projecten
Actueel / Vacatures
Contact

NIEUWS

 

Werken bij   

Een goede baan betekent plezier in je werk. Voorwaarden hiervoor zijn een goede werksfeer en elke dag een nieuwe uitdaging. Dit is bij Bussman aan de orde van de dag. Medewerkers geven aan dat ze zich thuis voelen bij ons en trots zijn op hun bedrijf.

Groei- en ontwikkelingskansen

Medewerkers bieden wij groei- en ontwikkelingskansen. Ook jonge mensen die na hun opleiding geen baan kunnen vinden bieden wij graag mogelijkheden om zich binnen ons bedrijf te ontplooien. Naast het bouwen aan uitdagende projecten, bouw je dus ook aan je eigen toekomst!

Stage of afstuderen

Wil je stage lopen binnen ons bouwbedrijf of afstuderen? Dan ben je van harte welkom. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jelle Hegeman via j.hegeman@bussmanbouw.nl

Vacatures:

Vacature Trainee m/v:

Bussman is een jong en groeiend bedrijf met een informele sfeer. Vanuit Winterswijk zijn we vooral werkzaam in Nederland op verschillende vakgebieden, waardoor je een grote diversiteit aan projecten zult ervaren. Wij besteden we veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers. 

Functie inhoud
Als Trainee zal je op verschillende afdelingen meelopen. In 1,5 jaar doorloop je diverse afdelingen binnen ons kantoor, van calculatie tot werkvoorbereiding en op de bouw kun je meelopen in de uitvoering. Ook zal er een afwisselingen zijn tussen Duitse en Nederlandse projecten. Hiermee leer je de organisatie goed kennen. Je krijgt inzicht in de bedrijfsvoering en doet ervaring op in het managen van projecten. Gedurende het traineeship word je goed begeleid en zijn er regelmatige evaluatiegesprekken om ervoor te zorgen dat je op de juiste plek zit.

Functie-eisen
·    Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt een afgeronde opleiding richting      bouwkunde of  vergelijkbaar.
·     0 – 2 jaar werkervaring
·    Je hebt ambitie en energie
·    Je kunt je flexibel opstellen
·    Je weet het team op een positieve manier te versterken
·    Je ziet je collega's als hét middel om een project te doen 

Wij bieden een aantrekkelijke en veelzijdige functie in een groeiende organisatie, met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Binnen de functie zijn er doorgroei mogelijkheden en is er voldoende ondersteuning, daarnaast bieden we ook opleidingsmogelijkheden aan om je verder te ontwikkelen.
De standplaats zal het kantoor in Winterswijk worden.


Interesse?
Stuur je sollicitatiebrief inclusief een CV naar:
Wil je meer informatie over deze functie of wil je solliciteren, neem dan contact op met de heer Jelle Hegeman; telefoonnummer 0543-512170 mail:  j.hegeman@bussmanbouw.nl 

 

Open sollicitatie

Wij komen altijd graag in contact met goed gekwalificeerde en gemotiveerde mensen. Dus heb je opleidingen in de branche gevolgd en vind je het leuk om bij Aannemersbedrijf Bussman te komen werken, laat het ons dan weten. Stuur ons een open sollicitatiebrief met je Curriculum Vitae aan j.hegeman@bussmanbouw.nl

Laatste Tweets

 home   contact   sitemap   video